Handbalistele Craiovei, eşec de proporţii pe teren propriu

0
313

Într-un meci din etapa a 17-a a Ligii Florilor, echipa de handbal a Craiovei a fost surclasată, în Sala Polivalentă, de Dunărea Brăila, scor 37-27 (17-14). Fără câteva jucătoare de bază, echipa antrenată de Bogdan Burcea n-a emis pretenţii în faţa unei formaţii care luptă pentru podium.

“M-aș fi așteptat totuși ca meciul să fi fost mai dificil dacă Craiova ar fi avut măcar o parte dintre fetele care au probleme. Nu am crezut că Rodriguez nu o să joace, e clar că meciul ar fi arătat altfel din punctul ăsta de vedere. În continuare Craiova are multe probleme și sunt sigur că în momentul în care fetele o să revină pe teren, Craiova o să aibă altă față și o să fie o echipă care va pune multe probleme tuturor” a declarat antrenorul echipei oaspete, Costică Buceschi.

Au jucat pentru SCM Craiova: Curmenț, De Sousa, Șușnea – Țicu 8 goluri, Krpez Slezak 8, Jipa 3, Bak 2, Ghețu 2, Rocha 1, Grigorie 1, Șelaru 1, Joao 1, Andrei, Vâlcan, Colac.

Handbalistele Craiovei sunt pe locul 8 după 17 etape, cu 22 de puncte, iar în etapa viitoare joacă în deplasare la Mioveni, la jumătatea lunii martie.