Simona Halep, în turul 3 la Australian Open

0
186

Simona Halep n-a avut emoţii în turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, învingând-o în două seturi, scor 6-2, 6-0, pe brazilianca Maia Haddad, după o oră şi 5 minute de joc. Halep are acum 2-0 la directe cu sud-americanca, pe care o mai învinsese tot într-un turneu de Mare Şlem, la Wimbledon, în 2017.

“Mă aşteptam să joc bine, am avut încredere, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu azi. Adversara mea nu a jucat rău, dar am fost agresivă şi am reuşit să mă impun. Am 30 de ani şi mă bucur de tenis, sunt relaxată. Anul trecut n-a fost deloc uşor, n-am jucat 3-4 luni, sunt gata să muncesc mai mult şi să fac meciuri bune în continuare. Dacă sunteţi gata să mă primiţi aici, mă fac australiancă. Soţul meu e cu mine aici, mă susţine, sunt fericită, viaţa mea e frumoasă. Vreau să mă distrez, să mă bucur de tenis, încerc să fiu mai calmă. Dacă ar veni un titlu de Mare Şlem m-aş bucura” a declarat Halep, care a primit de la gazde o nouă poreclă “Aussie Simona”.

În turul 3, Halep se va duela cu muntenegreanca Danka Kovinic, locul 98 WTA, care a eliminat-o în turul 2 pe Emma Răducanu. Halep şi Kovinic nu s-au mai întâlnit până acum. Dacă va trece de Kovinic, Simona va juca în optimi cu învingătoarea dintre Alize Cornet şi Tamara Zidansek.