Cherciu îi numără datoriile lui Tudorache

1
166

Consilierul PDL Dan Cherciu îl acuză pe directorul Regiei de Termoficare Craiova că practică un management deficitar. Lui Tatian Tudorache i se reproşează că nu se ocupă de recuperarea datoriilor şi, ca urmare, ar veni cu o propunere pentru mărirea tarifelor pentru încălzire.

Dan Cherciu

Consilierii PDL Craiova au ieşit, ieri, într-o conferinţă de presă, pentru a arăta că lucrurile nu s-au reglat nici acum la Regia de Termoficare Craiova. «Am solicitat un plan de măsuri pe care Termoficarea să ni-l prezinte. Din păcate, până acum nu s-a întâmplat, nu am fost convocaţi şi am impresia că va fi un nou „replay” şi anul acesta. Din ultimele informaţii pe care le avem, a fost, într-adevăr, o creştere a încasărilor atunci pe perioada debranşărilor. În momentul de faţă, nivelul încasărilor este chiar mai prost decât anul trecut şi mi se pare chiar logic, deoarece cei care plătesc la un moment dat sunt total descurajaţi să mai plătească, mai ales dacă văd că răi-platnicii nu păţesc nimic şi atunci îşi pun întrebarea: „Ce, eu sunt mai fraier să plătesc?!”. Rezultatul acestor măsuri este acela că se scufundă pe zi ce trece corabia aceasta numită Termoficarea», a declarat consilierul municipal PDL Dan Cherciu.

Meci fierbinte între PDL şi Termoficare

Alesul local şi-a manifestat nedumerirea legată de menţinerea în funcţie a directorului Tatian Tudorache, pe care l-a acuzat că practică un management neperformant. “Dacă domnul Antonie Solomon spune că este mulţumit, eu spun că nu sunt: Tatian Tudorache ar trebui, în mod absolut, schimbat”, a mai spus Cherciu. Totodată, consilierul PDL a mai arătat că nici până acum nu a fost pus în practică setul de măsuri care a fost propus, la sfârşit de an, de viceprimarul Mărinică Dincă şi care prevede facturarea individuală şi plata eşalonată a facturilor, inclusiv pe timpul verii, pentru ca populaţia să suporte mai uşor efortul financiar şi de a-l balansa pe întregul an.

LAURA MOŢÎRLICHE şi MARGA BULUGEAN

 

1 COMENTARIU

  1. Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Vrati sa-l schimbati pe Tudorache in toiul iernii sa va razbunati pe tot poporul din Craiova? Nu cunoasteti ca toate conductele termoficarii sunt vechi de peste 40 ani. Ca sa le schimbe Tudorache cat ar trebui sa faca pretul energiei termice? Noi cu ce sa-l platim? Cati bani a investit consiliul local in retele? Vorbiti de programe de masuri care n-au fost puse in practica? Care este hotararea consiliului local prin care a-ti aprobat aceste masuri? Credeti ca orasul Craiova se conduce prin conferintele de presa ale PDL-ului? Va inselati fratilor. Lasti-l in pace pe Tudorache ca reuseste sa ne dea caldura de ani de zile. Daca eu nu vreau sa fac factura individuala ce poate sa-mi faca Tudorache.

Comments are closed.