Au spart o sală de jocuri de noroc și au plecat cu banii

0
357

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii furt calificat.

Oamenii legii au efectuat trei percheziţii domiciliare, la trei imobile din oraşul Filiaşi, pentru documentarea activităţii într-un dosar penal întocmit pe 13 decembrie a.c., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Din cercetări, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 decembrie a.c., un tânăr de 25 de ani, din Filiaşi, ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o sală de jocuri de noroc, din localitate, de unde, dintr-un sertar al biroului de lucru, neasigurat cu sistem de închidere, ar fi sustras suma de aproximativ 9000 de lei, timp în care ceilalţi trei tineri ar fi supravegheat zona din imediata apropiere a societăţii.

Poliţiştii au recuperat o parte din suma de bani sustrasă, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu.

În urma probatoriului administrat, tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de Parchet competentă.