Spectacol de culori, texturi şi geometrii: Feydom Craiova

0
1246

Sub semnul versatilităţii şi modularităţii:

     Peste 70% din reprezentanţii generaţiei care au crescut cu acces continuu la lumea digitală chestionaţi într-un sondaj de opinie european au răspuns că principalele calităţi pe care ar trebui să le aibă casa lor ideală sunt versatilitatea şi modularitatea. Capacitatea de a jongla cu funcţiunile, de a se adapta la neprevăzut, de a deveni mai mică sau mai mare în funcţie de nevoi. Cred că la toate aceste concepte răspunde cu succesul mobilierul FEYDOM.

În magazinele FEYDOM găsiţi adevărate spectacole de culori, texturi şi geometrii. Recent, am aflat că şi la Craiova s-a inaugurat un magazin din gama FEYDOM, recunoscut în întreaga lume prin calitate şi design. Iar povestea “Feydom” este una chiar interesantă, o poveste de succes a unei familii vizionare. Povestea pe scurt ar fi următoarea…. Filimena şi Zoran – doi tineri arhitecţi din Skopje au fondat Feydom în 2006 într-un atelier unde producţia era făcută manual şi au ajuns în 2018 la Feydom Factory o fabrică modernă de 4000 mp şi care producea atunci peste 6000 canapele anual. Inspiraţia a venit din numeroasele lor călătorii în Asia, unde spaţiile (foarte) reduse cer mobilier adecvat şi cât mai multă versatilitate şi ergonomie. Ca urmare, spiritul Feydom s-a materializat în canapele şi fotolii modulare, care se pot transforma în colţuri de discuţi, şezlonguri, ba chiar şi paturi matrimoniale sau twin. Ideea lor de bază a fost ca în modul nostru de viaţă modern urban “lumea se schimbă ….şi odată cu ea şi industria mobilei” aşa că schimbarea, adaptarea şi transformarea au devenit elemente esenţiale în conceptul lor. Uşor, uşor au dezvoltat Feydom un brand de mobilă specializat în canapele modulare premiate pentru inovaţie şi design în Germania, prezent astăzi în 10 ţari.

13 modele de canapele modulare

            Se produce peste 13 modele de canapele modulare, dehusabile sau nu, fabricate într-o gamă variata de materiale şi culori. Gamele de canapele Feydom sunt, de fapt, un puzzle de confort şi rezistenţă. Sunt formate din exact atâtea piese cât îţi doreşti, deci preţurile variază în funcţie de necesităţile tale, le poţi descompune şi recompune de fiecare dată când ocazia ţi-o cere, le poţi completa oricând, le poţi schimba culoarea, textura, ba chiar şi materialul husei. “Cu produsele Feydom ai libertatea să-ţi decorezi spaţiul în fiecare zi în diferite moduri. Fiecare canapea Feydom se poate transforma într-un mod spectaculos iar tu îţi poţi alege designul si dimensiunea. Poţi opta pentru huse complet detaşabile pentru a avea o întreţinere uşoară sau pentru a schimba culoarea. anapeaua este cel mai important obiect din living ,definand restul interiorului. entru a contribui la acest aspect canapele noastre sunt modulare transformabile şi durabile. Cu alte cuvinte un raport pret calitate excelent. Astfel, devii designerul propriei case. Cum noi am intrat ultimii în această poveste – primul showroom s-a deschis în 2018 în Timişoara apoi în Bucuresti şi de anul acesta şi în Craiova. Aşa că pe 5 August am deschis showroomul nostru într-un spaţiu stradal la parterul unui bloc nou pe Calea Unirii lângă Medicina Veche cu sensul spre Parcul Romanescu, strada Unirii nr.114, www.feydom.ro, tel : 0769 047 625”, a povestit Mariana Popescu, managerul Feydom Craiova.