“Partidul Naţional Liberal și Marea Unire”

0
229

PNL Dolj organizează mâine,  cu ocazia sedinței Comisiei Naționale de Cultură, Culte și Minorități o serie de evenimente culturale :

        Simpozion cu tema “Partidul Naţional Liberal și Marea Unire”, sâmbătă, 20.10.2018, cu începere de la ora 11:30. Evenimentul se va desfăşura în Sala Oglinzilor a Muzeului de Artă din Craiova. Vor conferenţia istorici, reprezentanţi ai mediului academic şi cultural. Intrarea este liberă.

–        Conferință de presă, ora 13:30, sediul PNL Dolj din Craiova (str. Frații Buzești nr 6 A) susținută de  Liviu Brătescu, președintele Comisiei Naționale de Cultură, Culte și Minorități, arh. Costin Hazarian, Mihai Firică, președintele Comisiei de Cultură a PNL Dolj.

–        Dezbatere – “Drepturile de autor, de la lege la realitate”, între orele 16.00-18.30, la sediul PNL Dolj din Craiova (str. Frații Buzești nr 6 A). Comisia Națională de Cultură, Culte și Minorități a PNL organizează o consultare cu operatorii culturali şi reprezentanţi ai mediului artistic din Craiova privind legislaţia şi respectarea drepturilor de autor.