Bancu: “Sper să aprgem gheaţa cu FCSB”

0
202

Nicuşor Bancu speră ca în sfârşit el şi colegii să rupă seria fără victorie în faţa FCSB. „Va fi un meci foarte dificil, ei vor veni să câştige, ca de obicei, iar noi, tot ca de obicei, sperăm să spargem gheaţa împotriva lor. Pregătiţi, din gură, am fost tot timpul, dar pe teren a fost altceva, am pierdut mereu. Sper ca de data asta să fie altceva, să arătăm pe teren că putem să câştigăm, iar la final să ne bucurăm cu toţii.”

Nici Bancu nu vrea să dea curs ofertei de la FCSB: „Nu mă gândesc la ofertele pe care le primescm din ţară, nu mă interesează ce spun alţii despre mine. Mă simt mândru de ce am realizat în fotbal şi datorită mie şi oamenilor de la Craiova, care m-au ajutat după accidentare, am ajuns aici”.

Internaţionalul spune că a depăşit momentul de conflict cu fanii, de la finalul ultimei partide, cu Hermannstadt: „Am trecut peste acele probleme cu fanii, oricum, am avut ceva cu un singur om, nu cu peluza, aşa cum s-a scris. Acum e ok, am vorbit cu el, am plătit şi amenda la club şi voi cumpăra şi biletele pe care le-am promis pentru toată tribuna. Ei ştiu că eu îi iubesc, dar într-o familie mai sunt şi certuri, eram frustrat că nu am câştigat, dar mi-a părut rău apoi, ne-am împăcat”.