Secrete neștiute din spatele sloturilor

0
1373

Printre cele mai populare jocuri de cazinou sunt sloturile, recunoscute și sub numele de păcănele. Cu toate că nu au o rată prea bună de plată, sloturile sunt cele mai utilizate în cazinourile stradale și online. Au ajuns populare datorită marilor jackpoturi, dar și pentru că sunt foarte diversificate și distractive. Sunt simplu de practicat, fără a avea nevoie de reguli sau de strategii de joc. Orice user poate practica sloturile, trebuie doar să seteze pariurile și să acționeze mecanismul de joc. Ulterior, sistemul afișează pe ecran rezultatul final, care poate fi câștigător sau nu.

Însă, în decursul anilor, s-a demonstrat că există și unele secrete ce au legătură cu jocurile de tip slots.

Sloturile au o rentabilitate medie de 90%. Conform statisticilor, cazinourile câștigă cei mai mulți bani cu ajutorul păcănelelor. Indiferent cine câștigă sau pierde, avantajul casei de 10% oferă cazinourilor un venit zilnic semnificativ la aparatele de slot.

De exemplu, dacă unslot machine înregistrează pariuri de până la 2000 de dolari, cazinourile câștigă garantat 200 USD de la respectivul aparat. Înmulțiți acest număr la aproximativ 30.000 până la 50.000 de aparate câte ar exista la nivel global și rezultă că aceste cazinouripot obține 6 până la 10 milioane USD pe zi dacă toate aparatele înregistrează acel venit de 2000 de dolari.

Rețineți că această cifră este luată de la sute de aparate sau jocuri din cazinou, precum și de la numeroși oameni care le joacă. Fiecare jucător de sloturi este acoperit de rentabilitatea de 90%, în cazul în care anumite persoane își pierd bankroll-ul, în timp ce alții își dublează bankroll-ul inițial.

În cazinourile online, situația este și mai complexă pentru că există jocuri care pot avea rentabilitate mai mare sau mai mică, dar și pentru că există mii de sloturi cu diferite teme. Alegeți unul dintre cele mai bune casino online și practicați păcănele gratis. Cazinourile online au câștigat în popularitate și datorită premiilor și bonusurilor oferite jucătorilor.

Cu toate că jocurile de tip slots nu necesită strategii și reguli, există jucători profesioniști. Earnest Cobb, cunoscut și sub numele de Slots Guru, afirmă că a făcut o avere de peste 10 milioane de dolari folosind un sistem de slot machine.

Sloturile nu oferă jucătorilor suficiente opțiuni pentru a spori avantajul, permițând oricui să își câștige existența jucând aceste jocuri. Deși există sloturi cu RTP ridicat care oferă randamente mai mari pentru jucători, șansele de a vă crește sau dubla bankroll-ul inițial sunt aceleași ca și în cazul sloturilor cu RTP mediu sau scăzut. În ciuda șanselor, există jucători profesioniști de sloturi care au găsit o modalitate de a-și câștiga existența jucând aceste jocuri.

În cadrul sloturilor digitale, trebuie să știți că rezultatul este deja setat în secunda următoare apăsării butonului care pune în mișcare rolele. Însă pentru a crește suspansul, jocurile virtuale sau digitale învârtesc rolele ca la jocurile clasice de tip sloturi. Din acest motiv, jucătorii cred că mașinăria folosește o roată virtuală rotativă pentru a obține rezultate sau pentru a ști ce simboluri vor ateriza pe rolă.

În realitate, la apăsarea butonului respectiv, slotul preia o cheie-valoare dintr-o sursă și o alimentează printr-o ecuație matematică complexă. Unul dintre numeroasele rezultate este trimis programului, care îl procesează într-un rezultat vizual sau ceea ce veți vedea pe ecran. Întregul proces durează doar câteva milisecunde.