Felix Grigore: “Ne este foarte frică de arbitraj în partida cu Steaua”

0
113

Prezent la tragerea la sorţi a “optimilor” Cupei Ligii, managerul general al lui CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a vorbit şi despre derby-ul cu Steaua, de duminică, declarând pentru Digisport că îi este foarte frică de arbitraj având în vedere atacul furibund pornit de gruparea bucureşteană împotriva brigăzii de arbitri conduse de Sebastian Colţescu şi a conducerii CCA, după greşelile de la meciul cu Astra, scor 0-2 în etapa a 6-a

“Jucăm cu Steaua, dar ei înainte de a veni la Craiova au un meci foarte important în cupele europene, cu Rosenborg. Vom vedea în ce formulă vor veni, oricum noi nu-i aşteptăm cu covorul roşu. La ce linşaj mediatic s-a făcut după meciul cu Astra, pot spune că ne este foarte frică de arbitraj în partida cu Steaua.

Nu am văzut jocul de al Giurgiu, nu ştiu ce s-a întâmplat, deşi am văzut că părerile sunt împărţite, însă am văzut meciul Stelei de la Botoşani. Şi după acel joc nu am văzut niciun linşaj mediatic asupra brigăzii de arbitri”, a spus Grigore, care ar fi solicitat atbitri strâini pentru meciul Steaua. Şansele să se întâmple asta sunt însă aproape nule, pentru că până la meci mai sunt foarte puţine zile şi oricum federaţia a anunţat în mai multe rânduri că nu agrează revenirea la aceste practici. Atât pentru a da cât mai multă încredere românilor, dar mai ales pentru a nu fi nevoită să piardă subvenţia de la UEFA pentru sectorul de arbitri.