„Popică” revine în lotul Universităţii

0
125

Portarul de 19 ani care fusese detaşat la Vâlcea, Laurenţiu Popescu, s-a întors în Bănie, după ce a picat transferul lui Drăghia de la Rapid

popescuÎmprumutul portarului Laurenţiu Popescu la CSM Rm. Vâlcea a fost doar pentru o săptămână, în care goal-keeper-ul de 19 ani a disputat un meci amical în tricoul echipei antrenate de Jerry Gane. „Popică” a fost titular în partida de verificare cu Pandurii, pierdută de echipa din Zăvoi cu 2-0, iar aseară avea să fie prezent din nou sub comanda lui Gigi Mulţescu, întrucât transferul lui Virgil Drăghia, de la Rapid, a picat. Astfel, Universitatea va conta în sezonul următor pe postul de portar pe: Nicolae Calancea, Laurenţiu Popescu şi Andrei Vlad. În schimb, la Vâlcea a ajuns atacantul Mihai Dina, care ultima dată a evoluat în Cipru, la AEL Limassol.

Jucătorii Universităţii Craiova continuă antrenamentele pentru meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din prima etapă a Ligii 1 Orange. Ieri, de la ora 18.30, staff-ul tehnic a supravegheat primul antrenament al săptămânii, astăzi se vor efectua două şedinţe de pregătire de la ora 9.30 şi 19.30, în vreme ce miercuri şi joi antrenamentele au fost programate după-amiaza. Lotul Universităţii Craiova se va deplasa la Severin chiar în ziua meciului cu Pandurii Târgu Jiu, programat vineri, de la ora 21, pe stadionul “Municipal”.

Altfel, LPF a publicat ieri lista cu cele doar 27 de transferuri înregistrate în vara aceasta  în Liga I, printre acestea fiind şi cele ale lui Rambe şi Calancea la Universitatea, de la Farense, respectiv FC Voluntari.

Se pot achiziţiona abonamente şi online

Începând de ieri, abonamentele la meciurile de acasă ale Universităţii Craiova pentru întreaga stagiune 2016-2017 a Ligii 1 Orange sunt disponibile online. Pe baza abonamentului achiziţionat la începutul stagiunii se intră la toate partidele de pe teren propriu ale alb-albaştrilor, inclusiv la meciurile din Cupa României şi Cupa Ligii. Abonamentele se pot achiziţiona accesând link-ul http://www.biletecsuc.ro/ , dar şi de la magazinul oficial al clubului situat în zona English Park. Preţul acestora este: 64 de lei la peluză, 152 de lei la tribuna a II-a, 240 de lei la tribuna I, 400 de lei la tribuna 0 şi 4500 de lei la sectorul VIP. Sunt luate în calcul minim 18 meciuri pe teren propriu, respectiv 13 în sezonul regulat şi alte 5 în play-off, dacă va fi cazul, sau încă 7, dacă Universitatea va evolua în play-out. Abonamentele Family Stand sunt la tribuna 1 şi costă 204 lei pentru un adult însoţit de copii. Abonamentele Senior şi Student se adresează pensionarilor şi studenţilor, care, prin prezentarea unui act de identitate şi a talonului de pensie original, respectiv a carnetului de student beneficiază de o reducere la jumătate a preţului unui abonament Standard.  Persoanele cu dizabilităţi pot beneficia de un abonament gratuit, dar trebuie să contacteze clubul prin e-mail.

Cel mai probabil, pentru partida de la Târgu Jiu, suporterii craioveni care vor ocupa locuri în sectorul destinat oaspeţilor vor intra gratuit, în virtutea reciprocităţii dintre cele două cluburi.