„Ediția Campionilor”

0
311

Peste 125 de echipe de copii și profesori voluntari din toată țara câștigă premiile locale ale Patrulei de Reciclare – ediția 2017-2018! La finalul acestui an școlar, Asociația RoRec acordă cel mai mare număr de premii locale din istoria programului. Acest record confirmă că este „Ediția Campionilor” iar performanțele voluntarilor din program cresc în fiecare an.

Aproape 800 de unități școlare din orașe, comune și sate participă la cea de-a VII-a ediție a programului Patrula de Reciclare.

Există 3 categorii de premii pe care școlile din fiecare unitate administrativ-teritorială (județ și sector al Municipiului București) le-au câștigat: pentru Cea mai Activă Patrulă Locală, pentru Cea mai mare cantitate de baterii colectată, iar Școlile-Suporter sunt onorate pentru contribuția la reușita echipei locale. În plus, mai multe unități școlare au primit „Mențiuni speciale” pentru rezultatele deosebite ale implicării lor.

Echipele din Patrula de Reciclare devin mai performante de la an la an. Profesorii cu experiență continuă să fie din ce în ce mai eficienți și mai motivați, iar noii colegi care li se alătură au de la cine învăța și au un standard înalt de competiție. Faptul că aceste premii merg atât la școli din mediul urban cât și din mediul rural, din toate zonele țării, mai înseamnă un lucru extrem de important – și anume că acolo unde oamenii sunt hotărâți să reușească, o fac, indiferent de context. Succesul și evoluția permanentă a programului dovedesc că propunem o educație de mediu relevantă și cu impact, la nivel național” spune Alexandra Arnăutu, managerul programului.