Cea de-a treia cursă Wizz Air către Londa a devenit operaţională

0
333

Aeroportul Craiova a înregistrat un nou record în privinţa traficului de călători, destinaţiile operate atrăgând un număr tot mai mare de pasageri din sud-vestul ţării, dar și din Bulgaria. Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, anunţă, în acest context, faptul că operatorul aerian Wizz Air a decis să devanseze cu o lună lansarea celei de-a treia curse către Londra, care a devenit operaţională începând de joi, 19 iunie.

„Privesc cu satisfacţie spre Aeroportul Craiova, investiţie a CJ Dolj care se bucură de un real succes în rândul comunităţii. Mă bucur şi pot să o afirm cu toată convingerea că momentul în care am hotărât să transformăm acest obiectiv într-o prioritate a consiliului judeţean, alocând sume din bugetul propriu pentru a-l reabilita şi moderniza, am luat cea mai bună decizie.

Statistica traficului de pasageri este de partea noastră şi ne arată că, într-un timp foarte scurt pentru o astfel de investiţie, ne-am înscris pe un traseu ascendent, dublând toate cifrele: număr de călători şi de curse aeriene operate pe aeroportul nostru…”, a precizat Ion Prioteasa