Echipa de fotbal a Poliției doljene, campioană pentru a patra oară în Serbia

0
301

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a câștigat, sâmbătă, 16 mai a.c., turneul de fotbal din Boljevac – Serbia. Este a patra oară consecutiv când polițiștii doljeni câștigă turneul din Serbia, de această dată învingând în finală chiar echipa gazdelor.

Sâmbătă, 16 mai a.c., în localitatea Boljevac – Serbia s-a desfășurat turneul internaţional de fotbal organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Regiunea Zajecar – Serbia în memoria ofiţerului de poliţie Radovan Glavinici, căzut la datorie în anul 1993, în timp ce se afla într-o misiune în Bosnia.

Anul acesta a avut loc cea de-a noua ediţie a Turneului Memorial de Fotbal „Radovan Glavinici 2015”, la care au participat opt echipe, şase dintre ele din Serbia, și câte una din Bulgaria şi România. Campionatul s-a jucat în sistem eliminatoriu, echipele au fost formate din 6 jucători (5 + 1 portar), iar la finalul turneului echipa Poliţiei doljene a ocupat locul I, după ce în semifinale a învins echipa Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin Bulgaria cu scorul de 6-1, iar finala a fost câştigată în faţa echipei de fotbal a Inspectoratului de Poliţie Zajecar, cu scorul de 4-1.

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, însoţită în această deplasare de comisar-şef Cristi Căprărescu, a fost antrenată şi coordonată în teren de agent-șef principal Budrică  Gheorghe, fiind formată din: comisar Călărăşanu Cătălin, subcomisar Stuparu Constantin, agent șef principal Ilie Mircea, agent șef adjunct Popescu Victoraş, agent șef Surcel Doru, agent-șef adjunct Ilie Alin, agent principal Niculin Alin, agent principal Dinuica Laurentiu, agent Bortofleac Marius, agent-șef Ștoiu Bogdan, agent principal Prună Radu, agent-șef principal Achim Lucian şi agent principal Pătru Alin.