Daruri de Paşti pentru copiii nevoiaşi

0
441


Aproape 200 de copii din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei, care participă la activităţile desfăşurate în cadrul centrelor de zi, au primit daruri din partea Asociaţiei „Vasiliada”, cu prilejul sfintelor sărbători pascale. Pentru cei mici a fost o adevărată sărbătoare să primească aceste cadouri, majoritatea provenind din familii cu venituri modeste care fac mari eforturi pentru a le asigura strictul necesar pentru fiecare zi. De asemenea, micuţii din cadrul Centrului social multifuncţional „Best Life” pentru copiii dezavantajaţi social al Arhiepiscopiei Craiovei au primit şi ei mai multe daruri, cu prilejul sărbătorilor pascale.

«Bucuria copiilor de la centrele de zi “Aripi de Lumină” – Craiova, “Best Life” – Craiova, “Sfântul Nicolae” – Filiaşi, “Sfântul Stelian” – Lipovu nu ar fi fost posibilă daca nu am fi fost ajutaţi de oameni cu suflet bun, oameni care au învăţat să dăruiască şi celor din jur, oameni care nu uită să ajute atunci când pot să facă acest lucru. A fost o luptă grea, am întâlnit oameni care au refuzat sa ne ajute si nu neapărat pentru că nu dispuneau de resurse materiale, însă în momentul când alte persoane au răspuns pozitiv apelului meu, supărările au rămas în urmă. Au fost impresionaţi de activitatea noastră, au înțeles ca în spatele fiecărui centru este o muncă enormă și ne-au ajutat. Mulţumim tuturor celor care, prin bunăvoinţa lor, ne-au sprijinit pentru ca împreună să aducem un zâmbet pe chipul acestor copii» a precizat Anca Ştefan, coordonator Fundraising în cadrul Asociației „Vasiliada”.

Micuţii din cadrul Centrului social multifuncţional „Best Life” pentru copiii dezavantajaţi social al Arhiepiscopiei Craiovei au primit şi ei mai multe daruri, cu prilejul sărbătorilor pascale. Plase cu dulciuri specifice acestor sărbători, printre care cozonaci şi iepuraşi din ciocolată, au fost pregătite special pentru copii. „Ne bucurăm să fim alături de aceşti copii dragi şi dorim ca Paştele să le aducă multă lumină în suflete, lor şi familiilor”, a mărturisit Dana Liveşteanu, directorul unei firme de construcţii. Și  membrele Fundaţiei „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, au poposit în mijlocul beneficiarilor Centrului, pentru a le aduce, la rândul lor, daruri celor mici.