Apelul lui Bercea se judecă cu bărbatul după gratii

0
298

Ieri, la Curtea de Apel Craiova a început judecarea apelului formulat de Sandu Anghel, zis “Bercea Mondial”, împotriva sentinţei Tribunalului Olt, prin care a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat. Bercea Mondial a fost arestat preventiv pe 20 februarie 2011, fiind acuzat că şi-a înjunghiat unul din nepoţi, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, în vârstă de 17 ani, într-un bar din localitatea Drăgăneşti-Olt.

În aprilie 2011, Bercea, împreună cu soţia sa, Fănica Anghel, şi cu Florin Anghel, zis Ambasador, unul dintre fii lor, au fost trimişi în judecată pentru mai multe infracţiuni, de la tentativă la omor calificat şi până la mărturie mincinoasă, iar la sfârşitul lunii februarie a.c., judecătorii de la Tribunalul Olt i-a condamnat pe cei trei inculpaţi. Astfel, atât Sandu Anghel, cât şi fiul său, au primit câte 7 ani şi 6 luni de închisoare, în timp ce soţia lui Bercea a fost găsită vinovată pentru comiterea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă, fiind condamnată la trei luni de închisoare, însă cu suspendare. Cei trei inculpaţi au atacat cu apel decizia instanţei, dosarul fiind înregistrat pe rolul Curţii de Apel Craiova pe 6 aprilie a.c.

Ieri, la primul termen de judecată, Curtea de Apel Craiova a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu făcută de avocaţii lui Sandu Anghel, aşa că bărbatul va mai sta după gratii cel puţin până la următorul termen, fixat pentru data de 24 aprilie.