Luna mărţişorului a dat roade / Organizaţia de Tineret a PSD Dolj şi-a ales noul lider

0
370

Fostă secretar general al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, filiala Dolj, Alexandra Presură a fost aleasă, ieri, la şefia Tineretului Social Democrat Dolj, după ce Florentin Tudor a trebuit să părăsească funcţia, ca urmare a trecerii pragului vârstei de 35 de ani. Votul l-a primit din partea celor prezenţi la Conferinţa Judeţeană Dolj a tinerilor social-democraţi.

Cu 5.763 de membri în structura Organizaţiei de Tineret a PSD Dolj, de altfel cel mai mare partid politic din România, formaţiunea locală de tineret social-democrată a pariat, astfel, pe o reprezentantă a sexului frumos. Având vechime în partid, implicată în multe proiecte sociale derulate de-a lungul timpului, Alexandra Presură are la activ tot atâtea eforturi în slujba tinerilor. De altfel, primul său proiect social a vizat o comunitate de studenţi. Rolul ei era să le fie tutore studenţilor Facultăţii de Litere din Craiova, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice în proiectul „Competenţe socio-umane pentru piaţa muncii din Regiunea Sud-Vest Oltenia”.

Noua preşedintă TSD Dolj crede într-o viziune în care principiile pe care se bazează politica trebuie să se reflecte în viaţa de zi cu zi a oamenilor, în general, şi a tinerilor, în special! „Susţin cu tărie faptul că organizaţia noastră de tineret are nevoie în acest moment de un program bazat pe soluţii realiste, menite să se muleze pe nevoile sale cele mai arzătoare”, a punctat aceasta. Au participat la conferinţă personalităţile de calibru ale PSD Dolj: Lia Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Ovidiu Flori, Ion Călin şi enumerarea nu este exhaustivă.