Teatrul Colibri, cu spectacole la sediu și înscrieri online la ateliere

0
165

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la ora 18:00, publicul se poate bucura la Teatrul Colibri Craiova de spectacolul „Zâna Tăiețeilor“, o poveste originală, scrisă de dramaturgul Alina Nelega și regizată de Gavril Cadariu. În distribuție regăsim actorii: Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș, Geo Dinescu și Marin Fagu. Scenografia spectacolului este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Zeno Apostolache.

Duminică, 23 ianuarie 2022, la ora 11:00 este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Până atunci, Teatrul Colibri continuă înscrierile prin formular on-line la atelierele Fabricii de povești electroColibri, link-urile pentru fiecare atelier în parte fiind disponibile până în data de 21 ianuarie – ora 14:00 pe site-ul instituţiei: www.teatrulcolibri.ro şi pe paginile de facebook: AteliereleFabriciidePovestiElectroColibri/ și TeatrulColibri.

 De asemenea, spectatorii pot vizita și expoziția „Portret de festival“, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu și inspirată de „Dystopia“, ediția din 2021 a Festivalului Puppets Occupy Street.