Corneliu Papură preia echipa-satelit a Ştiinţei

0
459

În lipsa unor achiziţii de jucători, la Universitatea Craiova au loc permutări în cadrul clubului. Astfel, după instalarea ca preşedinte executiv a lui Marian Copilu, în locul lui Sorin Cârţu, a fost numit un nou antrenor la echipa-satelit. Noul tehnician al formaţiei secunde este Corneliu Papură (48 de ani), în locul Alexandru Stoica, care va rămâne antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori.

Corneliu Papură a mai antrenat echipa satelit în sezonul 2016-2018, apoi a fost în trei mandate ca principal la prima echipă a Universităţii Craiova, precum şi antrenor secund al lui Victor Piţurcă la formaţia din Bănie. “Papi” se află în club încă din 2013, având diverse alte funcţii. Corneliu Papură va colabora la formaţia secundă a clubului din Bănie cu Dragoş Sebastian Bon, pe care l-a avut secund şi la prima echipă a Universităţii Craiova. Fost jucător al Universităţii Craiova în anii 90, dar şi după 2000, precum şi în Franţa, la Rennes, Cornel Papură a mai antrenat FC Olt Slatina, în urmă cu 10 ani.

Universitatea II Craiova se află în subsolul clasamentului seriei C6, cu 14 puncte după 15 etape, iar anul trecut a retrogradat, revenind în eşalonul al treilea la redistribuirea locurilor de către FRF.

O altă decizie este numirea fostului team-manager al primei echipe a Universităţii Craiova, Lucian Pretorian, ca şef al Centrului de Copii și Juniori, în locul lui Dragoş Stăvaru, care va rămâne şi el în cadrul clubului.