Ryanair, 13 noi rute introduse din vară

0
145

Compania aeriană Ryanair a anunţat, ieri, un record al rezervărilor în avans pentru rutele ce alcătuiesc Calendarul de vară 2017 Bucureşti, care include o nouă rută către Palermo, trei noi servicii către Berlin, Bristol şi Timişoara şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano.

RyanairConducerea companiei susţine că acest proiect va aduce peste 1.9 milioane de clienţi pe an şi vor susţine 1.400 de locuri de muncă la Aeroportul Otopeni din Bucureşti.  Efortul nu va fi în zadar pentru că se urmăreşte creşterea traficului pentru Ryanair la noua sa bază din Bucureşti. Cele trei aeronave alocate bazei din Capitală presupune o investiţie de peste 300 de milioane de dolari.

Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer al companiei  Ryanair, a declarat că noua rută spre Palermo a fost solicitată în mod expres şi atunci s-au stabilit trei curse pe săptămână, toate cu plecarea de pe Aeroportul Otopeni. “ Compania Ryanair este încântată să anunţe rezervări în avans record pentru rutele din Calendarul Vara 2017 Bucureşti, care include o nouă rută către Palermo, trei noi servicii de vară către Berlin, Bristol şi Timişoara, cât şi zboruri extra către Bruxelles, Dublin şi Milano. Am făcut o simulare şi toate aceste măsuri  vor aduce peste 1.9 milioane de clienţi. Vorbim şi de întreţinerea unui număr consistent de job-uri, peste 1.400. Totul pentru că noi continuăm să creştem traficul în România. Baza noastră, recent deschisă la Bucureşti, marchează o investiţie de 300 de milioane de dolari, şi, pentru România, urmărim în continuare, să creştem numărul de rute, traficul şi turismul, în următorii ani”, a subliniat reprezentantul Ryanair.

Milano… curse zilnice

Aşadar, românii au solicitat companiei Ryanair mai multe zboruri către inima Europei la  Bruxelles, unde aeronava aterizează de nouă ori pe săptămână, pe Aeroportul Charleroi. Şi Irlanda este o destinaţie solicitată, cinci curse către Dublin şi… elementul de noutate este Milano, curse zilnice, pe Aeroportul Malpensa. Vara vine şi ea cu mai multe noutăţi în materie de zboruri.

Trei noi servicii. În primul rând, către capitala Germaniei. Vor fi 12 curse pe săptămână. Tot la servicii de vară sunt trecute şi cele două curse săptămânale către Bristol. Din vară, pe ruta Bucureşti – Timişoara vor fi 12 curse pe săptămână. “Vorbim aşadar de 13 rute noi. Adică, de 104 zboruri săptămânal. Reamintesc din nou faptul că prin acest program îndrăzneţ vom satisface peste 1,9 milioane de clienţi anual. De asemenea, credem noi că nu este de neglijat să vorbim şi de numărul locurilor de muncă. Peste 1400 vor fi întreţinute din aceste zboruri. Iar pentru a sărbători rezervările noastre record pe rutele noastre disponibile în Calendarul Vara 2017 Bucureşti, oferim tarife de la doar 9.99 euro pentru călătoriile ce vor avea lor  în februarie, martie şi aprilie şi care sunt disponibile pentru rezervări până astăzi, joi 19 ianuarie, până la miezul nopţii…”, a mai completat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer al companiei  Ryanair.