Săndoi: „Pentru primul joc a fost OK”

0
264

Tehnicianul spune că programul de pregătire este întocmit pentru ca echipa să intre în formă la începutul returului

Concluziile partidei cu formaţia turcă le-a tras antrenorul principal Emil Săndoi: „În primul rând trebuie să ţinem cont că este un stagiu de pregătire, mai avem cale lungă până la începerea campionatului. Am întâlnit o echipă care peste o săptămână reia jocurile oficiale din campionat, care a folosit prima formulă marea majoritate a timpului. Ca rezultat este unul bun, fără doar şi poate. Este adevărat şi pentru noi este o perioadă grea, am mai făcut şi unele greşeli, per-total, având în vedere că este primul joc, este ok. Este un fond de oboseală, dat fiind că suntem în această perioadă de acumulări, iar efortul este destul de mare. Până la începerea campioantului mai avem o serie de jocuri şi vom trage linie. Ne-am creat ocazii de gol, şi adversarul a făcut-o. Cred că a fost un joc frumos. Jucătorii au dovedit încă odată că sunt profesionişti, s-au străduit, au încercat să respecte sarcinile noastre. Au făcut şi greşeli, dar vom încerca în această perioadă să le remediem. Am încercat să dăm şansă fiecărui jucător, aţi văzut că am folosit două echipe de start diferite în cele două reprize ale jocului”.

Săndoi s-a referit şi la programul de pregătire: „Este greu pentru băieţi să evolueze într-un meci, după patru zile de antrenamente grele. Şi noi am făcut programul de aşa natură încât să prindem o formă sportivă bună odată cu reluarea campionatului. Am programat marţi două antrenamente, miercuri şi joi la fel, doar vineri i-am lăsat cu un singur antrenament. Înainte de joc a fost un antrenament scurt. E o perioadă grea, de încărcătură.

Tehnicianul a comentat prestaţia lui Herghelegiu, ultimul marcator din 2014 şi primul 2015: „Bravo lui că a reuşit să dea gol! A făcut-o şi pe finalul turului de campionat, a reuşit şi acum, e un plus pentru el. Este un jucător care se pregăteşte foarte bine, dispus la efort. A progresat foarte mult în ultima perioadă. În prima parte a turului n-a jucat deloc, iar acum este într-o creştere”

Săndoi a vorbit şi despre ce urmează: „Va fi în continuare un program de acumulări. O să mai avem săptămâna viitoare două jocuri cu echipe bune. Chiar dacă a fost primul nostru meci de verificare, am întâlnit o echipă în formă sportivă, care reîncepe campionatul într-o săptămână, când va juca acasă cu Beşiktaş. Vrem să întâlnim adversari cât mai buni şi să obţinem rezultate foarte bune. Rămâne de văzut, este o perioadă grea”.