Europarlamentarul Marian Jean Marinescu: „Nu contează vârsta în politică. Trebuie doar să creăm un nou mod de a face politică”

1
164

Preşedintele noului PNL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu a vorbit ieri, într-o conferinţă de presă, despre noua organizare a partidului, despre păstrarea şi dezvoltarea comisiilor de specialitate, invitând astfel specialişti din diverse domenii să adere la noua formaţiune şi să vină cu idei care să contribuie la modul în care să se facă de acum înainte politică în România şi care implicit să aibă un impact asupra creşterii economice şi a nivelul de trai al cetăţenilor.

Marinescu susţine că în acest moment, mai bine de jumătate din organizaţiile din judeţ sunt conduse de un singur preşedinte, ceea ce arată că la nivelul judeţul Dolj nu există disensiuni între cei doi parteneri PDL şi PNL. „Deja s-au luat un număr de decizii care să pregătească atât procesul de fuziune, să-l ducă mai departe, cât şi alegerile locae pentru că nu mai e mult până în iunie anul viitor şi avem nevoie de o organizare foarte bună pentru aceste alegerile. Deci lucrurile merg bine, după părerea mea. S-a pornit deja activitatea în comisii de specialiate, cărra noi e acordăm o mare importă. Vă amintesc că Partidul Democrat Liberal are aceste comisii de specialitate formate din membri şi nemembri de partid, specialişti în diverse domenii”, a subliniat Marian Jean Marinescu.

„Sper ca foarte mulţi specialişti din Dolj să ni se alăture în acest demers”

Preşedintele PNL Dolj susţine că rolul acestor comisii este să implementeze la final o strategie de dezvoltare a judeţului Dolj. „Vrem ca fiecare comisie să producă în foarte scurt timp documente care adunate apoi să creeze o strategie de dezvoltare a judeţului Dolj. O să avem în curând o campanie publică foarte intensă. Şi sper ca în acest fel, foarte mulţi specialişti din judeţul Dolj, să ni se alăture în acest demers. Oricum, filiala este deschisă şi către noi membri, suntem deschişi să primim noi membri, pentru că dacă dorim să schimbăm clasa politică aşa cum foarte multă cere, trebuie să se intre politică. Acesta este apelul meu. Nu contează vârsta în politică. Trebuie doar să creăm un nou mod de a face politică. De aceia acordăm o mare atenţie comisiilor de specialitate, acolo credem noi că putem aduce un plus valoare şi cred putem să  arătam ce se poate face în acest judeţ, altfel de ceea ce s-a făcut în ultimii 25 de ani, astfel încât judeţul să crească din punct economic”, a conchis deputatul european.

1 COMENTARIU

  1. d-le eur=o parlamentar dupa ce ati adus democratia chiorilor si libertatea-orbilor ROMINIA ati in tr-o colonie aUE PRIN SEFUL DSTRA IN 1990 P ROMAN ==CA INDUSTRIA CONSTRUCTOARE DE MASINI ESTE UN MORMANN DE FIARE VECHI ati reusit si ati lansat o serie intreaga de minciuni prin promisiuni si ati realiza minciuni prin omisiuni =in scimb d-stra di politica va-ti facut burghez ==e cam tirziu sa maifaceti ceva bun in colonia rominia

Comments are closed.