Peugeot furat din Ungaria, descoperit la vama Bechet

0
137

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, ieri-dimineaţă, un autoturism marca Peugeot Coupe 406, care figura ca fiind furat din Ungaria începând cu 1 octombrie 2010. Maşina, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost reţinută la Bechet, în vederea continuăriic cercetărilor.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet s-a prezentat, ieri-dimineaţă, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Viorel S., de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot Coupe 406, de culoare gri, fabricat în 2002, înmatriculat în Ungaria.

În urma verificărilor specifice în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Ungaria din anul 2010. Luat la întrebări, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană necunoscută, neştiind că acesta este furat.

“Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Bechet în vederea continuării cercetărilor”, după cum se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.