Alb-albaştrii, huiduiţi după 3-0 cu Chindia

1
890

Primul meci din acest campionat în care Universitatea Craiova a câştigat la mai mult de un gol a fost cel în care a avut cea mai slabă asistenţă din ultimii ani şi cei o mie de suporteri i-au huiduit copios pe alb-albaştri, în ciuda victoriei. Probabil că Mihai Rotaru, majoritatea oamenilor săi din club şi cei de la revista pe care o emit nu înţeleg spiritul Ştiinţei, cum nici celebrul “Mourinho-Bon” nu-l pricepe, el fiind numai un fel de “Flocea”, o marionetă de pe vremea lui Neţoiu. Ştiinţa a ajuns pe podium, cel puţin temporar, dar e evident că şi-a îndepărtat suporterii şi îi va trebui mult mai mult decât un succes cu Chindia pentru a-i readuce la stadion. Arena a semănat cu cea de la meciurile echipei lui Mititelu, la care nimeni nu vrea să asiste, indiferent de formă, afiş sau rezultate. Dar tocmai ruşinea din meciul cu echipa lui Mititelu a alungat publicul, rana fiind încă deschisă.

Ştiinţa a făcut 2-0 cu Chindia şi apoi a rezolvat meciul la penalty-ul apărat de “Popică” şi eliminarea lui Chamed, iar apoi n-a mai interesat pe nimeni ce s-a întâmplat. În repriza secundă, puţinii fani aşteptau spectacol, dar el n-avea să apară, aşa că hora dezlânată încropită de alb-albaştri a fost huiduită deseori la scenă deschisă. Practic, jocul s-a blocat, deşi s-a mai marcat o dată, pentru că actuala echipă a Craiovei nu poate oferi spectacol. Nici nu vrea, nici nu poate, nici nu are cine să o ajute să facă asta. O echipă fadă, creată de scouterii fără inspiraţie ai lui Rotaru, cu jucători limitaţi, pe care nimeni nu-i caută la stadion, numai oamenii din club îi ridică în slăvi. Dacă nu se va întâmpla ceva important în iarnă, grupul actual n-are ce oferi, chit că ar fi readus Reghecampf pe bancă.

Universitatea Craiova – Chindia 3-0

Au marcat: Creţu 21, Markovic 29, Mitrea 65.

Universitatea Craiova: L. Popescu 8 – Hanca 7 (Papp 54) 6, Screciu 6, Mitrea 7, Vătăjelu 6 – Al. Creţu 7 (Roguljic 69) 5, Mateiu 4 (Sala 76) 6, Nistor 6 – Cîmpanu 4 (Danciu 69) 4, Markovic 6 (Rivaldinho 76) 4, Ivan 4. Antrenor: Dragoş Bon (Mihai Rotaru).

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Orozco, Ad. Ioniţă – Vorobjovas (Passaglia 69), Akhmatov (D. Dumitraşcu 46) – Mihaiu (C. Dinu 46), Chamed, Popadiuc (Jipa 75) – Cooper (Atanase 89). Antrenor: Anton Petrea.
Eliminare: Chamed 44.

1 COMENTARIU

Comments are closed.