Jandarmii Grupării Mobile Craiova ajută o bătrână din comuna Predeşti

0
361

În această dimineață, jandarmii Grupării Mobile Craiova au bătut în poarta străbunicii Chițibura Eugenia, din comuna Predeşti, jud. Dolj. În prag de sărbători, jandarmii i-au făcut cadouri, bătrâna, în vârstă de 80 de ani, având în îngrijire trei strănepoţi.

Povestea a fost aflată de jandarmi  în urmă cu un an și de atunci  li s-a lipit de suflet. Bătrâna își creste cu iubire și dârzenie cei trei strănepoți, în ciuda bolii, care de ceva vreme nu-i dă pace. “Am vrut să îi aducem o bucurie și să îi mai luam din grijă, așa că, astăzi, 18 noiembrie, le-am dus lemne pentru foc, alimente necesare și dulciuri pentru copii. Când am ajuns noi, Ilinca, Natalia și Andrei erau la școală. Străbunica îi trimite în fiecare zi la școală curați și îngrijiți.
Am fost bucuroși că, până am terminat noi de aranjat lemnele, s-au întors copiii de la școală și i-am revăzut. Bătrâna a avut nevoie de tratament și de deplasări zilnice la policlinică, timp de 2 luni, dar starea ei de sănătate nu îi permitea deplasarea cu mijloacele de transport în comun. Prin bunăvoința colegilor noștri am reușit să îi achităm contravaloarea transportului pentru perioada respectivă. Mulțumim, străbunica Eugenia, pentru lecția de viață pe care ne-o oferi!”, a precizat Claudia Niţă, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.Ca o completare, GJM Craiova mai face un apel:” Cei care vor să-i ajute o pot face în contul deschis la Banca Transilvania, pe numele Chițibura Eugenia, Iban :
RON: RO59BTRLRONCRT0131481901
EUR: RO09BTRLEURCRT0131481901