Mulţescu are speranţe că Ivan va juca în meciul cu Astra

0
313

3Antrenorul Universităţii Craiova, Gigi Mulţescu, a prefaţat ieri, într-o conferinţă de presă,  disputa de duminică, de la Severin, cu Astra Giurgiu: „Va fi un meci foarte greu, întâlnim campioana României, o echipă cu jucători cu mare experienţă, 80-90 % dintre ei au peste 30 de ani. Astra s-a regrupat după o perioadă mai grea şi este în creştere de formă. Pentru noi este foarte importantă victoria, pentru a ne consolida locul secund şi şansele de a intra în play-off”.

Mulţescu s-a arătat deranjat de speculaţiile făcute în privinţa lui Andrei Ivan, care ar fi refuzat să facă deplasarea cu echipa naţională în Rusia, din cauza unei accidentări. „Sunt curios dacă o să joace Ivan cu noi, fiindcă el a fost învoit, pe motiv de accidentare” spusese Şumudică. „Povestea cu Ivan mi-a lăsat un gust amar. Şumudică are interes să pună presiune, dar pe Marcel Puşcaş nu l-am înţeles de ce s-a exprimat aiurea, când el era în Federaţie şi putea să întrebe doctorul echipei naţionale despre problema jucătorului. Ivan a avut entorsă de gradul 1 şi normal că nu putea juca în Rusia, dar noi sperăm că se va reface pentru jocul cu Astra. Eu mi-am dorit ca Ivan să joace şi cu Rusia şi cu Polonia şi nu doar el, şi Vătăjelu şi alţi jucători de la noi” a spus Mulţescu.

Vătăjelu: „Trebuie să fim mai pragmatici pentru a câştiga”

Căpitanul Craiovei, Bogdan Vătăjelu, şi-a început discursul prin a transmite condoleanţe familiei lui Daniel Prodan din partea clubului Universitatea Craiova. Despre partida cu Astra, fundaşul stânga a spus: „Este un meci important, greu, fiindcă Astra şi-a revenit după ce domnul Şumudică a revenit pe bancă şi i-a impulsionat pe jucători. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o până acum şi vom fi mai pragmatici, cred că putem să ne impunem”.

Vătăjelu nu crede că interesul Fiorentinei pentru el este unul concret şi s-a declarat impresionat de cât de multe persoane din fotbalul românesc l-au propus pentru echipa naţională. „Cred că sunt doar zvonuri, speculaţii cu Fiorentina, vom vorbi mai mult când va apărea o ofertă. Sigur, îmi oferă un plus de încredere interesul lor, însă eu nu mă gândesc decât la ce am de făcut pentru echipa mea, fiindcă avem şapte meciuri într-o lună şi nu ne va fi deloc uşor. Ţin să le mulţumesc celor care au făcut lobby pentru mine ca să fiu convocat la naţională, aceste propuneri mă obligă şi mai mult să muncesc şi cred că în viitor noi ajunge să evoluez şi la echipa naţională.”