Obiectiv pe 3 meciuri: minim 7 puncte

0
130

Alb-albaştrii îşi propun să obţină cel puţin două victorii şi un egal din partidele cu Chiajna, Viitorul şi Timişoara pentru a păstra şanse de intrare în play-off

Universitatea Craiova a ieşit din sextetul de play-off după ce a acumulat un singur punct în ultimele două jocuri, astfel încât alb-albaştrii conştientizează că alţi paşi greşiţi i-ar îndepărta probabil decisiv de zona în care-şi propun să fie la finalul sezonului regulat. Jucătorii Ştiinţei şi-au impus un obiectiv intermediar de a obţine cel puţin şapte puncte din următoarele trei meciuri, respectiv din deplasările consecutive la Chiajna şi Ovidiu şi din meciul de acasă cu ACS Poli. „Ne interesează rezultatele în primul rând, mai sunt 9 meciuri de disputat şi vrem să ne atingem obiectivul. Ne propunem să obţinem nimim 7 puncte în următoarele 3 meciuri pentru a rămâne în cursa pentru play-off” spune mijlocaşul brazilian Madson. Acesta ar putea reveni în primul „unsprezece” o dată cu partida de vineri, de la Chiajna, pentru care Mateiu este suspendat.

Fundaşul Bogdan Vătăjelu nu agrează suprafaţa sintetică, pe care se va juca primul meci al etapei a 18-a şi pe care alb-albaştrii au obţinut două egaluri în stagiunea precedentă, contra Chiajnei şi Viitorului. „A fost greu de digerat semieşecul cu ASA, dar acum ne concentrăm spre meciul cu Chiajna. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea în continuare. Ne putem acomoda cu terenul sintetic de la Chiajna, deşi personal nu-mi place această suprafaţă, prefer să joc pe nămol sau pe zăpadă, decât pe iarbă artificială, fiindcă există un permanent risc de accidentare. Chiajna are nevoie de puncte şi ea şi nu cred că se vor apăra, va fi un meci deschis, iar noi am jucat foarte bine contra echipelor care au ieşit la joc. Şi la Ovidiu va fi un meci dificil, Viitorul este o echipă foarte bună, care are un nivel de joc peste al nostru. Oricum, trebuie să tragem tare pentru a intra în play-off. Nu ne putem gândi la un transfer în străinătate dacă nu ne calificăm în play-off sau dacă nu reuşim o performanţă în tricoul Universităţii Craiova” spune fundaşul de 22 de ani care regretă că nu a fost convocat la naţională pentru amicalul de aseară, cu Italia.