Marian Jean Marinescu: ”Tot respectul meu pentru craioveni”

1
217

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu le-a mulțumit, ieri, tuturor doljenilor și craiovenilor care l-au votat pe Klaus Iohannis la alegerile de duminică.

Liderul liberalilor doljeni, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, a afirmat că, prin votul lor, doljenii au contribuit la schimbarea imaginii României. „În acest moment am început să schimbăm imaginea României. A fost ales un președinte care face parte dintr-o minoritate, atât națională, cât și confesională, iar acest lucru arată că România este un exemplu de toleranță și conviețuire pentru întreaga Europă. Sper să nu mai aud pe cineva că minoritățile au probleme în România”, a spus europarlamentarul Marinescu.

Pe Dolj, un vot „nu atât de bun”

Comentând strict votul pe Dolj, Marian Jean Marinescu a recunoscut că, pe hârtie, PSD-ul a învins, dar că, totuși, s-a votat nesperat de mult și cu candidatul ACL. „Aici, în Dolj, avem un rezultat nu atât de bun pentru PNL. Nu este un rezultat care să ne bucure, dar eu cred că s-a arătat și aici, la noi, că doljenii pot să le arate acestor personaje, acestor politicieni că nu pot fi așa de duși în direcția lor”.

„Craiovenii le-au dat o lecție politicienilor”

În ceea ce privește votul din Craiova – unde a existat o diferență de doar 1.459 de voturi în favoarea lui Victor Ponta – europarlamentarul Marinescu a spus că au venit foarte mulți tineri la vot, dornici să le dea o lecție politicienilor. „Tot respectul meu pentru cei care au venit să voteze în Craiova. Am văzut pensionari, dar și foarte mulți tineri, care au contribuit la o lecție ce le-a fost dată politicienilor”.

„Craiova este un model de vot”

Senatorul Marinică Dincă a făcut și el referiri la votul din Craiova, declarând că municipiul poate fi dat ca exemplu pentru un vot care nu a fost deloc unul politic. „Craiova este un model pentru ceea ce înseamnă respectul față de adevăr, bun-simț, muncă și valori. Eu le mulțumesc craiovenilor și pot să spun că, la Craiova, nu a fost un vot politic, ci un vot al craiovenilor”, a spus Dincă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.