“U” Craiova s-a despărţit de Carlos Fortes

0
126

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu atacantul portughez Carlos Fortes, care s-a înţeles cu formaţia israeliană FC Ashdod. Cotat la 600.000 de euro, vârful lusitan a fost adus pentru 200.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş, în iarna trecută, dar nu a confirmat în Bănie, indiferent că a lucrat cu Mangia, Papură sau Piţurcă.

“Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. Piţurcă a vorbit cu mine, a fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, care cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo.  Nu am făcut treaba bine. Am avut şanse mari să dau gol şi nu am făcut, e normal ca lumea să critice. Eu sunt profesionist, accept lucrul ăsta şi mergem înainte. La Mediaş am jucat foarte bine. De când am venit la Craiova nu am avut puţin noroc, am venit cu kilograme în plus. Acum că sunt bine, că am slăbit, mă simt foarte bine, am şanse să joc” a spus Fortes pentru telekomsport.

Fortes a marcat un singur gol pentru echipa  din Bănie, în cupele europene, cu azerii de la Sabail, şi a mai transformat o loviutură de departajare, în jocul cu Honved.