Liga Campionilor: Liverpool învinsă datorită arbitrului Felix Brych

0
84

În ediţia trecută A.C. Napoli s-a impus (1-0) pe „San Paolo”, graţie golului din min. 90 realizat de Insigne. Aseară, pe acelaşi stadion, în faţa a 38.878 spectatori, a câştigat (2-0) prin golurile realizate de Mertens (min. 82 pen.) şi Llorente (min. 90+2) la o eroare a lui Van Dijk. Au fost faze de poartă de o parte şi cealaltă, dar momentul critic al partidei s-a consumat în min. 80: Jose Maria Calejon, în dispută cu fundaşul lateral stânga, Robertson, s-a aruncat literalmente, înainte de momentul contactului direct, şi arbitrul german Felix Brych, a dictat penalty, contestat de antrenorul Jurgen Klopp la conferinţa de presă. „Clar şi evident nu a fost penalty. Calejon s-a aruncat inainte de momentul contactului. Brigada germană, în Bundesliga apelează de multă vreme la VAR. În seara aceasta nu a făcut-o. Am jucat mai bine ca în sezonul trecut când am pierdut 1-0. Am avut momente bune, am văzut două echipe compacte care s-au apărat bine. Nu a fost penalty” a declarat Jurgen Klopp.