„U” Craiova, cu ambele echipe de juniori în Liga Elitelor

0
90

Ambele echipe ale Universităţii Craiova, respectiv cea under 19 şi cea under 17, au obţinut calificarea în Liga Elitelor, cu o etapă înaintea încheierii etapelor preliminare. La under 19, alb-albaştrii au obţinut 25 de puncte din 27 posibile, iar în runda a 9-a s-au impus cu 7-0 în deplasare la Drobeta Turnu Severin, goluri marcate de: Zete (2), Boştină, Neaga, Baiaram, Ciutică şi Moldovan. Antrenorul Bruno Vienescu a început cu: Manea – Zbona (cpt.), Iana, Negrea, Pătulea – Boștină,  Rezeanu – Popescu, Baiaram, Neaga – Zete. Au mai evoluat pe parcursul meciului: Păușescu – Ciutică, Moldovan, Pascu și Dobre.

La under 17, echipa pregătită de Nelu Petrişor are maximum de puncte din cele 9 meciuri, în cel din urmă câştigând cu 7-1 la Severin, goluri marcate de: Ruican (2), Guţă, Segău, Drăghici, Popa, Negrea. Primul 11 a fost: Poenaru – Popescu, Stan (cpt.), Niță, Geru – Popa, Ruican – Florea, Drăghici, Militaru – Popa. Au mai evoluat pe parcursul meciului: Cristea, Guță, Negrea, Segău și Mitran.

O altă echipă din Bănie este foarte aproape de calificarea în Liga Elitelor under 17, cea a Consiliului Judeţean Dolj, CSJ Ştiinţa U Craiova, care, cu o etapă înaintea terminării fazei preliminare, este lider în seria a 12-a, cu 2 puncte mai mult decât Pandurii şi cu 3 puncte peste Şcoala GP. În ultima etapă, echipa CSJ Ştiinţa joacă pe teren propriu cu LPS Slatina, formaţie care nu a obţinut niciun punct până acum şi pe care în tur craiovenii au învins-o în deplasare cu 5-0.