Candidatul PSD, la Primăria Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu: “În următorii patru ani, toţi ne vom mobiliza pentru a dezvolta Bănia”

0
1291

            Ieri, Partidul Social Democrat  şi-a desemnat, într-un cadru oficial, candidaţii cu care  va merge în alegerile locale, care sunt foarte aproape. Staff-ul partidului i-a prezentat atât pe candidatul la Primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, actualmente deputat în Parlamentul Românie, cât şi pe cel  în care şi-au pus speranţele, îndreptăţite, la Consiliul Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, actual vicepreşedinte al CJ Dolj.  

În Sala mare a Primăriei Craiova a avut loc, ieri, depunerea dosarelor de candidaturi a PSD. Partidul merge la Primăria municipiului Craiova cu Lia Olguţa Vasilescu, actual deputat, fost primar al Craiovei, în intervalul 2012 – 2016, realeasă în 2016, dar care a plecat la Bucureşti, pentru a ocupa portofolilul de ministru al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Însoţită de candidaţii PSD la CLM, Lia Olguţa Vasilescu, a precizat: „Am depus, astăzi (ieri – n.r.), lista cu peste 26.000 de semnături, pentru candidatura mea la Primăria Craiova, la care se adaugă şi tabelul cu cei care sunt propuşi la Consiliul Local Municipal. Am alături de mine o echipă redutabilă, formată din personalităţi de forţă ale orasului, din mediul academic, mediul de afaceri şi din profesionişti ai administraţiei locale şi centrale. Faptul ca şi echipa mea de la Bucuresti vine alături de mine în Consiliul Local este o garanţie că, în următorii patru ani, toţi ne vom mobiliza pentru a dezvolta Bănia. În urmă cu opt ani, am candidat sub sloganul “Craiova meriţi mai mult!”. Şi am reuşit să schimbăm faţa oraşului! Câţi credeau că vom avea stadionul sau spitalul promise, ca parcurile vor fi premiate la nivel naţional pentru modul în care au fost reabilitate sau că vom avea cel mai frumos centru istoric din România? Cu siguranţă, Craiova merită totul, dar va trebui să îmi dea Consiliul Local, astfel încât transformările să fie cel putin la fel de spectaculoase ca şi mandatul trecut!, a precizat Lia Olguţa Vasilescu.

La Consiliul Judeţean Dolj, se merge pe continuitate

         La foarte scurt timp de la de punerea oficială a candidaturii Liei Olguţa Vasilescu şi a consilierilor CLM, în faţa clădirii Consiliului Judeţean Dolj, unde este şi sediul Prefecturii, staff-ul PSD Dolj a prezentat, oficial, candidatura, la şefia Consilliului Judeţean Dolj, a lui Cosmin Vasile, actual vicpreşedinte al CJ Dolj şi lista cu candidaţii la fotoliile de consilieri judeţeni. „Mă mândresc că am fost ales să candidez, din partea PSD Dolj, la funcţia de preşedinte al CJ Dolj. Am o experienţă, ca vicepreşedinte, care sunt convins că îmi va fi de folos. Am avut ce învăţa de la domnul  Ion Prioteasa, actual preşedinte al CJ Dolj, care va merge în Parlamentul României, şi voi duce mai departe proiectele iniţiate, foarte multe aflate în derulare. La acest moment, CJ Dolj este cel mai important investitor în judeţ, prin programele derulate cu finanţare europeană, şi voi face totul să rămână pe această poziţie”, a spus Cosmin Vasile.

La rândul său,  europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, prezent la prezentarea oficială a candidaţilor la mfuncţii publice, a precizat: „Sunt cele mai buni candidaturi ale noastre. În teritoriu, am definitivat şi listele pentru primari, consilieri locali, consilieri judeţeni. Cred că vom obţine, în general, un scor de peste 50%, la scrutinul apropiat”.