În sfârşit, şi atacul!

0
132

Nuno Rocha a adus un punct la Timişoara cu o reuşită căzută în final, prima a campionatului trecută în contul ofensivei

 

Bălgrădean: N-a evut emoţii deosebite, nefiind pus mai deloc la lucru de timişoreni. N-are vreo vină la gol, însă i se poate imputa faptul că înainte ca mingea să ajungă în poartă s-a arătat mai degrabă preocupat să indice arbitrilor o poziţie de ofsaid. Nici vorbă de aşa ceva.

Achim: Introdus în primul 11 doar datorită absenţei de ultim moment a lui Izvoranu, n-a rupt gura târgului, dar nici n-a greşit. Oricum, prea bine pentru un jucător care nu mai evoluase din runda inaugurală cu FC Botoşani, când de asemenea a fost integralist.

Acka: A dat siguranţă apărării, s-a bătut pentru fiecare minge. Plus că a apărut şi la finalizare, irosind cea mai mare şansă a Craiovei în minutul 43, când a reluat cu capul, pe spate, prilejuindu-i o intervenţie de zile mari goalkeeper-ului gazdelor.

Dumitraş: Mutat în centru defensivei, din cauza absenţei aceluiaşi Izvoranu, a greşit la gol, ieşind tardiv la ofsaid. Altfel, s-a achitat cu bine de sarcini.

Vătăjelu: A jucat bine, oferind şi pasa la marea şansă a lui Acka.

Zlatinski: Nu s-a simţit deloc bine, a făcut o partidă modestă (ca şi cu Viitorul), fiind dealtfel şi înlocuit.

Mateiu: După o primă repriză slabă, a jucat excelent după pauză, demonstrând că este unul dintre cei mai în formă oameni ai Craiovei. N-a fost departe nici să înscrie, expediind două “torpile” respinse cu greu de Kirschstein.

Madson: A “innotat” în prima repriză, dar apoi şi-a mai revenit. S-a văzut că înainte de partida de pe Bega adunase doar 50 de minute în acest sezon, fapt ştiut, el venind după o accidentare. Greu de crezut să fi scăpat şi de surplusul de 6 kilograme, adus în discuţie de Sorin Cîrţu la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Viitorul, adică cu 4 zile înainte de disputa de pe Bega.

Ferfelea: Evoluţie rezonabilă. A avut o mare ocazie înainte ca Timişoara să deschidă scorul, neajungând de puţin la o centrare în faţa porţii goale.

Herghelegiu: N-a avut realizări individuale, a muncit mult pentru echipă. A oferit centrarea prin care Ferfelea era cât pe ce să deschidă scorul.

Nuno Rocha: A făcut mare risipă de efort şi a fost răsplătit cu golul din minutul 88. Fază la care a avut o excelentă prezenţă de spirit, deoarece prin preajmă se aflau nu mai puţin de 6-7 adversari.

Ivan: Introdus în teren în minutul 59, în locul lui Ferfelea, a schimbat în bine faţa jocului, încercând în două rânduri şi finalizarea.

Bancu: Trimis în luptă în locul lui Zlatinki (min. 72), a oferit acea centrare “ploaie” la reuşita lui Rocha. Ca şi la Ivan, s-a simţit în joc intrarea sa.

Mazarache: I-a luat locul lui Madson în minutul 84 şi n-a avut timp pentru a arăta mare lucru.