Universitatea Craiova a renunţat la Atanas Trică

0
598

Universitatea Craiova s-a despărţit de atacantul de 20 de ani, Atanas Trică, după ce nepotul lui Ilie Balaci fusese împrumutat în ultimele două sezoane la CSA Steaua şi la CS Tunari, în liga secundă. Atanas Trică a reuşit să marcheze 2 goluri în 12 prezenţe în tricoul Ştiinţei, el fiind extrem de prolific la echipa satelit a clubului, pentru care a avut o medie mai mare de un gol pe meci.

„Mulțumim, Atanas Trică-Balaci! Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința. În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!” a fost mesajul Universităţii Craiova.

Atanas Trică s-a declarat foarte surprins de decizia clubului.

„Mulțumesc, Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea. Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta. Aș vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului. Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine si lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”, a postat Atanas Trică pe reţelele de socializare.