Craioveni prinşi cu oglinzi furate de la maşini

0
86

Patru tineri din Craiova, trei dintre ei fiind minori, sunt cercetaţi penal pentru furt calificat, după ce au fost prinşi de un echipaj de jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova cu două oglinzi laterale pe care tocmai le furaseră de la o maşină. Mai mult, rupseseră alte două oglinzi ale unei maşini parcate în zona Spitalului de Urgenţă Craiova.

Miercuri 17 iunie a.c., în jurul orei 00.15, în zona intersecţiei străzilor Unirii şi Dealul Spirei din Craiova, o patrulă auto de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată în timpul executării misiunii de menţinere a ordinii publice, a observat patru tineri care se deplasau pe partea neiluminată a străzii, încercând să evite patrula de jandarmi. Aceştia aveau  asupra lor o cutie de carton. Jandarmii au oprit cele patru persoane, le-au identificat, stabilind că se numesc R. Alberto, în vârstă de 16 de ani, S. Constantin, în vârstă de 16 de ani, D. Florin, în vârstă de 16 ani, şi R. Mugurel, în vârstă de 21 ani.

În urma efectuării controlului corporal preventiv au fost găsite asupra acestora două oglinzi de culoare argintie. Tinerii au recunoscut că au furat oglinzile laterale ale unei maşini de culoare argintie, parcată în zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi că au încercat să rupă oglinzile laterale ale unui autoturism de culoare roşie, parcat în aceeaşi zonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor, făcându-se vinovaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după cum au precizat reprezentanţii GJMb Craiova.