Comenzile pentru noua generație a lui Ranger Raptor sunt acum deschise în România

0
391

Comenzile pentru noua generație a lui Ranger Raptor sunt acum deschise în România, astfel încât clienții pot comanda pick-up-ul dezvoltat pentru performanță.

Prețurile pentru cea de-a doua generație Ranger Raptor –prezentată la începutul acestui an, încep de la 55.910 euro fără TVA. Livrările către clienții din România urmează să înceapă în această toamnă.

Construit pentru adevărații entuziaști și dezvoltat de Ford Performance, cea mai performantă versiune a celui mai vândut pick-up din Europa introduce un motor EcoBoost V6 twin-turbo de 3,0 litri, amortizoare FOX® Live Valve și șapte moduri de conducere selectabile pentru a oferi performanțe optimizate, pe o varietate de terenuri. Un sistem de evacuare activ exclusiv în clasă oferă tonalități reglabile pentru motor, cu patru moduri de evacuare pentru a se potrivi diferitelor scenarii de condus.

La interior, pasagerii beneficiază de cea mai recentă tehnologie controlată prin intermediul instrumentarului de bord complet digital, cu o diagonală de 12,4 inchi. De asemenea, sistemul multimedia SYNC4A® este controlat cu ajutorul ecranului tactil central de 12 inchi.

„Posibilitatea de a-și configura Next-Gen Ranger Raptor este acum o realitate pentru clienții noștri. Indiferent de configurație, Ranger Raptor va oferi întotdeauna experiența sa unică de condus în teren accidentat”, a declarat Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe