Stagii profesionale de practică în străinătate oferite de AIESEC

0
212

AIESEC Craiova va desfăşura, săptămâna aceasta şi săptămâna viitoare, recrutări pentru programul Global  Entrepreneurs, care este un concept relativ nou pentru oraşul nostru. Acesta reprezintă stagii de antreprenoriat în străinătate într-o companie de tip Start-Up, care nu există pe piaţă de mai mult de 5 ani.aiesec

Echipa de recrutare va fi prezentă în Universitatea din Craiova până vineri, 20 mai, iar săptămâna viitoare – la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, urmând ca pe 25 mai să aibă loc o serie de workshop-uri pentru studenţi şi absolvenţi.

Stagiile au o perioadă cuprinsă între şase şi zece săptămâni, 35-40 ore de lucru/săptămână, domeniile pentru care pot aplica studenţii fiind Marketing, IT, Vânzări şi Publicitate. Aplicanţilor li se solicită să fie studenţi cel puţin în anul al II-lea şi să aibă nivel avansat al limbii engleze. Cunoştinţe universitare în domeniu pot fi cerute pentru anumite proiecte, dar nu sunt obligatorii pentru a putea accesa acest program, iar abilităţi practice pot fi cerute în funcţie de proiect.

„Avantajele sunt numeroase: suport din partea AIESEC pe toată durata experienţei, numărul mare de ţări în care se poate aplica, varietatea de proiecte sau posibilitatea de a alege perioada plecării”, se precizează într-un comunicat de presă al AIESEC Craiova. Printre beneficii, reprezentanţii organizaţiei enumeră experienţa profesională, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, cunoaşterea punctelor forte şi punctelor slabe, cazare asigurată, crearea unei reţele de contacte internaţionale.

Cei interesaţi pot găsi mai multe detalii şi se pot înscrie pe: http://aiesec.ro/studenti/global-entrepreneurs/ .