Bloggerii, provocați la un concurs online pe tema Craiovei culturale

0
338

Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” a lansat, ieri, o campanie adresată bloggerilor din Craiova, dar şi din celelalte zone ale Olteniei, care se va desfășura până pe data de 5 mai a.c. Aceasta constă într-un concurs online de articole despre Craiova în contextul candidaturii sale la titlul de ,,Capitală Europeană a Culturii” în anul 2021, alături de zona Olteniei.

Potrivit organizatorilor, „participanţii sunt invitaţi  să scrie impresii despre ofertele şi evenimentele cultural-artistice ale Craiovei, despre simbolurile şi personalităţile sale culturale, despre instituţiile de profil şi acţiunile desfăşurate de acestea, despre viaţa şi mişcarea culturală a municipiului în general”.

Pe 9 mai – Ziua Europei – vor fi acordate premiile I, al II-lea şi al III-lea, atât participanţilor din Craiova, cât şi celor din alte zone, în cadrul unei festivităţi care va avea loc la sediul Casei de Cultură ,,Traian Demetrescu”. Cu ocazia participării la eveniment, câştigătorii care nu locuiesc în Craiova vor fi invitaţi să viziteze oraşul. În plus, aceștia vor avea posibilitatea de a participa la  un Craiova Blog Meet alături de bloggerii craioveni. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.craiova.blogalinitiative.ro.