Comuna Bratovoeşti va inaugura Serviciul de Evidenţă a PersoanelorComuna Bratovoeşti va inaugura Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

0
403

De azi, aproximativ 3.183 de doljeni  scapă de cozile de la Evidenţa Populaţiei. Un nou sediu al S.P.C.L.E.P. se va deschide în comuna Bratovoeşti. Diminuarea timpului de aşteptare şi lipsa cheltuielilor de deplasare vor fi primele avantaje concrete.

Începând de azi, ora 09,00 îşi va deschide activitatea Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) Bratovoeşti. De la această dată, cetăţenii din comună vor putea obţine actele de identitate de la sediul S.P.C.L.E.P. Bratovoeşti, care va funcţiona în sediul primăriei din localitate. Programul de funcţionare la sediul S.P.C.L.E.P. Bratovoeşti va fi în fiecare zi de marţi, între orele 9.00-13.00. Cei care din diferite motive nu pot aştepta să depună cerere sau să-şi ridice actul de identitate în cadrul acestui program, se pot adresa direct S.P.C.L.E.P. Teasc, la sediul din com. Teasc, str. Bechetului, nr. 197 – în acelaşi imobil cu Primăria, aici, serviciul funcţionând zilnic, de luni până vineri, între 8.30 – 16.30; iar miercurea prelungindu-se până la 18.30 „Prin deschidera acestui serviciu de evidenţă a persoanelor se facilitează accesul celor aproximativ 3.183 de cetăţeni din Bratovoeşti la obţinera unui noi act de identitate, contribuie la diminuarea cheltuielilor, la micşorarea timpului de aşteptare pentru eliberarea unui alt act de identitate, dar şi la micşorarea numărului persoanelor care, din diverse motive, continuă să păstreze acte de identitate cu valabilitate expirată sau nu îşi oficializează adresa de domiciliu în concordanţă cu modificările adoptate de autorităţile locale”, a precizat comisar şef de poliţie Stănică Marin, director executiv al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj.