Familia Mazda pentru Japonia

0
111

Proiect comun al companiei şi al partenerilor Mazda din Europa Centrală şi de Sud-Est  pentru a sprijini refacerea zonelor din Japonia afectate de cutremur

„Mazda nu este afectată în Hiroshima de consecinţele severe ale cutremurului. Toţi angajaţii sunt în siguranţă. Fabricile şi porturile sunt intacte. De asemenea, nu există niciun risc de radioactivitate pentru clădirile Mazda, situate la mai mult de 1.000 de km distanţă de Fukushima. Distribuţia şi aprovizionarea cu autovehicule şi piese de rezervă în centrul şi sud-estul Europei sunt în continuare sigure şi la acelaşi nivel de calitate” se precizează într-un comunicat de presă al companiei. Cu toate acestea, oamenii din regiunile afectate în nord-estul Japoniei dau dovadă de tărie în faţa încercării grele pe care o traversează. Ca o primă acţiune, Mazda Corporation a donat deja 30 de milioane de yeni pentru a ajuta la refacerea zonelor vizate de distrugeri. Acum, întreaga familie Mazda din centrul şi sud-estul Europei ia atitudine şi iniţiază proiectul de Familia Mazda pentru Japonia. Orice donaţie pentru sprijinirea Japoniei, de la oricare dintre parteneri Mazda sau de la angajaţii companiei va fi dublată la nivelul Mazda CSEE. Cu alte cuvinte, Mazda CSEE va adăuga la suma colectată egalul acesteia. Donaţiile Mazda vor fi direcţionate spre Crucea Roşie, deoarece organizaţia a avut o reprezentare puternică în regiunea afectată încă de la începutul evenimentelor.

Proiectul Familia Mazda pentru Japonia a fost iniţiat de dealeri, angajaţi şi de distribuitorul Mazda din regiune. Acesta reprezintă un semn de solidaritate cu ţara de origine a companiei şi, totodată, este parte integrantă a eforturilor Mazda pentru un management activ şi eficient al crizelor.