ALDE Dolj: Structuri organizatorice funcţionale în toate cele 111 localităţi ale judeţului Dolj

0
45

În şedinţa recentă a Biroului Executiv  s-au stabilit câteva măsuri  prin care organizaţiile locale care au fost dizolvate ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare de la alegerile parlamentare să fie refăcute, iar în localităţile în care există doar grupuri de iniţiativă ALDE să fie create organizaţii, potrivit Statului ALDE.

ion cupaALDE Dolj îşi propune  totodată relansarea TLDE Dolj, organizaţia de tineret a ALDE Dolj, al cărui interimat la conducere este asigurat de Adrian Marinescu, student în anul III la Ştiinţe Politice în cadrul Universităţii Craiovene. De asemenea, OFLDE – Organizaţia de Femei a ALDE Dolj îşi continuă acţiunile de organizare în teritoriu. Chiar la sfârşitul acestei săptămâni, în prezenţa preşedintei OFLDE Dolj, Anişoara Stănculescu, va fi constituită OFLDE în comuna Malu Mare. O altă organizaţie internă a ALDE Dolj – Liga Aleşilor Locali îşi va dinamiza activitatea în condiţiile în care mai mulţi aleşi locali de la alte partide au decis  să susţină Programul ALDE şi Programul Guvernului Coaliţiei PSD – ALDE.

Pe lângă aceste organizaţii interne, ALDE DOLJ îşi propune să iniţieze  constituirea unui Club al Antreprenorilor şi Profesiilor Liberale ALDE Dolj, o structură care să reunească toţi membrii şi simpatizanţii ALDE care desfăşoară activităţi antreprenoriale sau au profesii liberale. „Toate aceste activităţi fac parte dintr-o strategie mai amplă prin care ALDE Dolj vrea să-şi atingă obiectivul declarat – acela de a fi – la orizontul 2020 – prima forţă politică liberală din judeţ”, se precizează în comunicatul de presă remis de către ALDE Dolj.