Cea mai talentată pereche, premiată de Dragobete

0
228

Ai un dar pe care n-ai avut timp să-l cultivi? Un talent latent, o înclinaţie pentru o activitate creatoare? Știi să cânţi la un instrument sau vocal, ai aptitudini pentru karaoke, îţi place să dansezi, să reciţi, să spui poveşti, să interpretezi un scurt moment dramatic sau o scenă dintr-un film, să imiţi un personaj sau o personalitate, să desenezi, să pictezi, să faci un colaj etc.? Dacă ai şi un partener/o parteneră gata să meargă cu tine pentru a-şi arăta propriile aptitudini artistice, cu atât mai bine! Dacă nu, vei primi unul/una prin tragere la sorţi! Vino să-l serbăm împreună pe Dragobete!”, este invitaţia Casei de Cultură „Traian Demetrescu” la un concurs organizat chiar pe 24 februarie.

Pentru a intra în competiţia Cea mai talentată pereche, premiată de Dragobete” – care se va desfăşura începând cu ora 18.00, în Salonul Medieval al instituţiei –, participanţii trebuie să aibă peste 16 ani şi să nu fie profesionişti în domeniul artistic în care aleg să se exprime. Organizatorii nu asigură instrumente muzicale, negative şi alte materiale specifice de care e nevoie în desfăşurarea actului artistic, participanţii urmând să îşi aducă singuri cele necesare. Concurenţii care aduc negative muzicale trebuie să se asigure că acestea sunt în format MP3. Înscrierile se fac până marţi, 23 februarie, ora 16.00, pe adresa de e-mail tradem@tradem.ro sau la sediul instituţiei, din strada „Traian Demetrescu” nr. 31, Craiova.

Cele mai talentate perechi vor fi răsplătite u Premiul I (500 de lei), Premiul al II-lea (300 de lei) şi Premiul al III-lea (200 lei). Pentru a intra în posesia lor, câştigătorii trebuie să aibă la ei cartea de identitate.