Marian Copilu, noul preşedinte al Universităţii Craiova

1
827

Universitatea Craiova a anunţat instalarea în funcţia de preşedinte executiv al clubului a lui Marian Copilu, fostul oficial al celor de la CFR Cluj, club de care s-a despărţit anul trecut, în urma unui scandal care a conţinut şi încăierări, la finalul unui meci din cupele europene. Rămâne de văzut dacă fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, va rămâne în cadrul clubului pe o altă funcţie sau va fi îndepărtat.

„Începând de astăzi, Marian Copilu este noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanțe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de președinte, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League. În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!” este anunţul clubului din Bănie.

Om de afaceri, Marian Copilu a lucrat în fotbal la echipa din Caransebeş, apoi la Unirea Urziceni şi din 2017 a făcut parte din staff-ul celor de la CFR Cluj. Mandatul lui Marian Copilu ar trebui să fie numai pe o perioadă de două luni, până când abonaţii clubului Universitatea Craiova îşi vor putea alege noul preşedinte, la alegerile anunţate de clubul din Bănie.  Marian Copilu ar trebui să perfecteze în curând şi primele transferuri în noua funcţie, până acum clubul din Bănie neachiziţionând niciun jucător în pauza de iarnă, deşi patru fotbalişti au fost puşi pe lista de transfer, dintre care unul, Mihai Roman, a şi plecat, în timp ce mijlocaşul Lyes Houri şi fundaşul Valerică Găman au suferit accidentări grave şi vor lipsi pentru restul sezonului.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.