Unul dintre atacatorii cu bâte, de acum două zile, a fost prins de poliţişti

0
5084

În ziua de 16 ianuarie, poliţiştii craioveni au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi fost implicate în scandalul cu bâte, din cartierul Rovine, din Craiova, când un bărbat, aflat la volanul unui autoturism „Mercedes”, a fost oprit în trafic, coborât din maşină şi bătut cu bâtele de patru bărbaţi, care purtau mască pe faţă, în data de 15 ianuarie.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti si a probatoriului administrat, un bărbat de 24 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinei publice. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea depistării celorlalte persoane implicate în incident şi a tregerii la răspundere penală a acestora. Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă ”, a precizat insp. principal  Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cel reţinuit este Marius Constantin Cojocaru, poreclit „Grasu”, cel care, se  pare, ar fi şi coordonatorul grupării care a atacat în Rovine, pe 15 ianuarie.