Winter Bazaar: Fiecare copil merită un zâmbet de Crăciun!

0
171

targ 1Zeci de copii din centrele de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj şi cu deficienţe de auz de la Școala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova participă, zilele acestea, la atelierele din cadrul Winter Bazaar – expoziţie cu vânzare de manufactură şi evenimente caritabile – organizat în perioada 16-19 decembrie, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.

Atelierele au loc după-amiaza, de la ora 14.00, la primul dintre ele, desfăşurat ieri, elevii învăţând, împreună cu Andreea Melinescu, să decoreze turtă dulce. La final, toţi au primit daruri (dulciuri, fructe şi jucării) din partea organizatorilor – Asociaţia CAROUSEL PROJECT, căreia i s-au alăturat şi alţi parteneri. Între aceştia, Asociaţia Studenţilor Basarabeni şi Asociaţia Studenţilor Timoceni din Craiova, care au contribuit cu donaţiile membrilor lor şi ale altor studenţi craioveni, de aproximativ 800 lei.

targ 3„Fiecare copil merită un zâmbet de Crăciun!”, consideră preşedinţii celor două asociaţii, Liuba Eremia şi Petrovic Djordje, mulţumirile lor îndreptându-se către toţi cei care au contribuit la mica bucurie a copiilor aflaţi în grija DGASPC Dolj şi Școlii Speciale „Sfântul Vasile”. Astăzi, aceştia participă la un atelier de brioşe şi prăjiturele pentru Moş Crăciun (cu Bella`s Bakery), duminică – la atelierul de globuri handmade (cu Ramona Colţatu, Vasi Calotă şi Cercetaşii României), iar luni – la un atelier de coroniţe decorative (cu Miki Fleuriste).

De la Winter Bazaar puteţi cumpăra, zilele acestea, o mulţime de daruri de Crăciun – de la decoraţiuni de sezon (coroniţe, aranjamente, globuri ş.a.) la bijuterii, accesorii, jurnale, tablouri, obiecte de decor din ceramică, lemn, piele, sticlă etc. De asemenea, tot aici puteţi face daruri: jucării şi cărţi, în cadrul campaniei „Cufărul cu cadouri”, care vor ajunge la copiii internaţi în Secţia de Oncopediatrie a Spitalului de Urgenţă Craiova, dar nu numai.

targ 2

targ 4