Prefaţa partidelor pe care le susţin în week-end echipele SCMU Craiova

0
361

Week-end plin pentru echipele de sală ale Băniei, cu excepţia handbalistelor, care au intrat deja în vacanţă. Echipa de baschet SCMU Craiova joacă în deplasare cu CSM Petrolul Ploieşti, în etapa a 9-a a LNMB, sâmbătă, de la ora 18. Craiovenii sunt pe locul 3, iar gazdele, pe poziţia 6-a.

Despre duelul cu prahovenii, antrenorul Craiovei, grecul Michalis Kakiouzis, a declarat: „Întâlnim o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, dar trebuie să câştigăm dacă vrem să rămânem în primele cinci echipe. Nu contează că întâlnim o nou-promovată, noi tratăm la fel toate echipele. Toată lumea şi-a dat seama că suntem o echipă agresivă pe ambele faze. Totul ţine de partea mentală la finalul meciurilor, încercăm să nu mai repetăm aceste greşeli care ne-au costat victorii. Orice jucător care vine la Craiova trebuie să înţeleagă că echipa este cea mai importantă, să pună mai presus de orice echipa, nu realizările individuale. Khalif Wyatt abia a sosit, trebuie să-l integrăm, ne va ajuta atunci când Franklin nu va fi pe teren. Lucrăm la chimia echipei şi în vestiar şi în afara terenului”.

Misiune facilă pentru echipa lui Dan Pascu

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au misiune uşoară în acest week-end, întâlnind în deplasare, vineri, de la ora 17, ultima clasată, CSU Timişoara, singura echipă din campionat care nu are niciun punct în clasament. Înaintea etapei a 7-a de campionat, SCMU Craiova este pe locul 4, cu 13 puncte. „Timişoara este o echipă mai slabă, dar vom trata serios jocul, poate fi un antrenament în vederea următoarelor partide. Vor începe meciul titularii, iar pe parcurs voi face schimbări dacă jocul îmi va permite. Jucăm mai bine, avem mai multă încredere după succesul cu Zalău” a declarat antrenorul Craiovei, Dan Pascu.

Voleibalistele joacă la Bacău

Voleibalistele de la SCMU Craiova joacă sâmbătă, de la ora 17, în deplasare, cu Ştiinţa Bacău, în etapa a 7-a a Diviziei A1. Fetele din Bănie sunt pe locul 10, cu 3 puncte. „Venim după încă un eşec, vom merge pregătiţi la Bacău, sperăm să ieşim din acest impas, să reîncepem o dată cu acest meci. Avem probleme în joc, nu le putem acoperi, sunt chestii tactice pe care nu le putem rezolva în acest moment, sunt lucruri dereglate. Fetele pe care le avem sunt de caracter, se poate vorbi cu ele, am foarte mare încredere în ele. Ca valoare, Dinamo şi Rapid sunt echipe aproapiate de noi, numai că ele au fost în condiţii normale, noi nu, noi eram în condiţii de avarie. De la locul 5 în jos, cam toate echipele au aceeaşi valoare” a declarat Lucian Zlotea, antrenorul Craiovei. „După perioada cu accidentări şi Covid pe care le-am avut la echipă, am revenit cu bine, acum sper că în perioada următoare vom juca mai bine şi vom avea rezultate” a declarat jucătoarea Evghenija Milivojevic.