Şi-a ucis mama şi i-a aruncat cadavrul într-o fântână părăsită

0
52

crimaUn doljean de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, sâmbătă, în baza mandatului emis de Tribunalul Dolj pe numele său pentru comiterea infracţiunii de omor. În urma unei anchete a poliţiştilor şi procurorilor criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj s-a stabilit că bărbatul şi-a omorât mama în bătaie, în urmă cu o lună, şi i-a aruncat cadavrul într-o fântână părăsită de la marginea comunei Perişor.

Judecătorii Tribunalului Dolj au admis, sâmbătă, 15 octombrie a.c., propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Rozel Sîrbu, de 38 de ani, din comuna Perişor: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sîrbu Rozel pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 15.10.2016, până la data de 13.11.2016, inclusiv. În baza art.275 al.6 CPP: Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care suma de 260 lei reprezentând onorariu avocat oficiu va fi virată în contul Baroului de Avocaţi Dolj. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu de la 15.10.2016”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.

Bărbatul a ajuns în arestul IPJ Dolj o zi mai devreme, vineri, 14 octombrie a.c., în baza ordonanţei de reţinere pe 24 de ore emisă de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pe numele său, pentru omor, după ce s-a stabilit că şi-a ucis mama. Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut în urmă cu o lună, mai exact pe 17 septembrie a.c., în comuna Perişor. O vecină a sesizat dispariţia femeii la Poliţie, după ce n-a mai văzut-o câteva zile la rând, astfel că oamenii legii au demarat investigaţiile.

Au stabilit că femeia a fost în vizită la fiul său, Rozel Sîrbu, s-au certat, el a început să o lovească cu pumnii, picioarele, dar şi cu un obiect contondent, după cum spun anchetatorii, până când n-a mai mişcat. Ca să scape, bărbatul a aruncat cadavrul într-o fântână părăsită de la marginea comunei. La sfârşitul săptămânii trecute cadavrul a fost recuperat, a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar fiul victimei a ajuns după gratii.