Primăria Craiova continuă distribuirea pachetelor sociale

0
134

Începând de astăzi și până vineri, 21 august, se continuă activitatea de  distribuire a pachetelor cu alimente rămase nerepartizate oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane aflate în situaţii de risc social din Craiova. Distribuirea  produselor alimentare se face ca și până acum, în spaţiul care aparţine Şcolii Gimnaziale „Alexandru Macedonski”, nr. 32 – Sala de sport, situat pe Aleea I Castanilor , nr. 4, de luni și până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00.

Produsele se  distribuie către beneficiarii din cele cinci categorii cele mai defavorizate respectiv: persoane fără venituri care au vârsta peste 60 de ani persoane cu handicap, adulţi şi copii neinstituţionalizate; şomeri care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sau care se află în căutarea unui loc de muncă, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă cu modificările şi completările ulterioare; pensionarii cu pensii sau, după caz, cu pensii, indemnizaţii şi alte venituri  cumulate până la 500 lei pe lună și persoane beneficiare de venit minim garantat.

Pachetul cu alimente se distribuie în baza unei cereri însoţite de actul de identitate, depuse la sediul Primăriei Craiova din bulevardul „Oltenia”, bl. 65A1 parter sau la depozitul de distribuire. Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa la telefon: 0251/587.220, 0351/451.686.