Şi-a ucis concubina în bătaie

0
124

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Greceşti, a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de omor. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor pentru că şi-a omorât în bătaie concubina folosind un mestecău şi un topor.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţiştii doljeni au fost anunţaţi joi dimineaţă că o femeie de 43 de ani, din satul Bărboi, comuna Greceşti, a fost omorâtă. La faţa locului a ajuns echipa operativă de cercetarecondusă de un procuror criminalist, oamenii legii găsind victima într-o baltă de sânge, după ce fusese omorâtă în bătaie. Din cercetările efectuate s-a stabilit că autorul a fost Marian Lupu, de 44 de ani, concubinul victimei. Cei doi, care locuiau împreună de mai bine de 10 ani, se pare că s-au apucat la ceartă, în noaptea de miercuri spre joi. Scandalul, alimentat probabil şi de consumul de alcool, a degenerat, iar Marian Lupu a pus mâna pe un mestecău cu care şi-a luat concubina la bătaie. Nu s-a mulţumit cu atât, aşa că a mai lovit-o şi cu un topor, lăsând-o într-o baltă de sânge. A fugit de acasă după comiterea faptei, însă, la un moment dat, a sunat un băiat al femeii dintr-o relaţie anterioară, pe care l-a rugat să meargă acasă şi să vadă cum se simte mama lui, mărturisindu-i că a bătut-o. Fiul victimei a fost cel care a descoperit cadavrul şi a anunţat oamenii legii, autorul fiind determinat să se predea. A fost adus la Craiova după finalizarea cercetării la faţa locului, a fost audiat de procurorul de caz, fiind dispusă faţă de el măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, Marian Lupu a fost prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, propunere admisă de instanţă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj privind arestarea preventivă a inculpatului Lupu Marian. Dispune arestarea preventivă a inculpatului  Lupu Marian, pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 16.08.2013 până la data de 13.09.2013, inclusiv. Cu recurs în 24 de ore”, se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj.