Lia Olguţa Vasilescu –candidat la Primăria Craiova-, prezintă deja unul dintre proiectele sale

1
1603

Pe pagina sa de Facebook, deputatul Lia Olguţa Vasilescu, candidat la primăria Craiova, prezintă detaliat unul dintre viitoarele sale proiecte.

„Craiova are, in acest moment, cel mai frumos centru istoric din Romania. O mare parte a acestei zone a fost revitalizata de catre proprietarii cladirilor si administratia locala, in ultimii ani. In perioada urmatoare, vom extinde suprafata reabilitata si construita, prin amenajarea unei zone pentru fanii echipelor sportive ale Baniei, acolo unde se afla in acest moment Piata Veche. Desi aceasta parte a Craiovei are multe cladiri monument, din pacate, de peste 30 de ani, e in paragina, cu multe chioscuri vechi si insalubre si din aceasta cauza nu e tranzitata. Vor aparea o noua piateta unde sa se stranga fanii sportului craiovean inainte de a se deplasa la Polivalenta sau la stadion si mai multe cladiri care vor adaposti restaurante, hoteluri si magazine de suveniruri, asemeni multor orase cu traditie in sport. Este un proiect demarat deja si care va pune Bania pe harta oraselor europene de vizitat!”

1 COMENTARIU

  1. da’ chiar ca ne lipsea o noua invarteala cu tenta fotbalistica si dotari pe masura … la ultimele alegeri a tinut smecheria si cu u-craiova, si cu sindicatu’ militarilor … sa vedem ce iese anu’ asta …

Comments are closed.