Accident mortal la Dioşti

0
932

mortalO femeie de 78 de ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, în urma unui accident petrecut, ieri, pe DE70, în satul Radomir, comuna doljeană Dioşti, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat.

Potrivit primelor date ale reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, care au intervenit la faţa locului alături de ISU Olt, un autoturism Dacia Logan care circula pe DE 70 dinspre Caracal către Craiova, condus de Lucian Năstase (55 de ani), din Bucureşti, s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat. Două persoane, între care şi femeia de 78 de ani, Constanţa Radu, au rămas încarcerate, astfel că la faţa locului au fost dirijate echipaje ale ISU Olt, Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, ISU Dolj şi SAJ Dolj.

Constanţa Radu a fost găsită în stop cardio-respirator, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără nici un rezultat, fiind declarat decesul. Alte trei femei, de 81, 24, respectiv 49 de ani, dar şi conducătorul auto, au fost transportate cu politraumatisme la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, ulterior, una dintre victime fiind trimisă cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii evenimentului.